cactussen900x300

Individuele begeleiding

In deze transformerende tijd zoeken we hoe we relaties, werk, opvoeding, samenwerking vorm kunnen geven. Loop je daar in vast of heb je een sterk verlangen naar zelfrealisatie?

Het gaat er om dat we weer contact maken met onze essentie. Dat we ons gaan realiseren wie we ten diepste zijn. Dat we allemaal unieke manifestaties zijn van dezelfde universele bron. Daarin is het belangrijk dat we gaan onderscheiden en herinneren wat we hebben aangeleerd (persoonlijkheid) en dat wat altijd onveranderlijk aanwezig is (jouw Essentie).

Tijdens individuele gesprekken wordt in een veilige context gewerkt, met heldere doelen. Ik werk vanuit het idee dat ieder mens heel en compleet is. Door te “zien” wat zich in het moment aandient, volg ik de stroom die je naar nieuwe inzichten en ervaringen leidt. Tijdens de gesprekken maak ik gebruik van een breed aanbod van werkvormen zoals opstellingen, lichaamswerk, gesprekken, zelfonderzoek en geleide meditatie.

Ik sta ingeschreven in het BIG register, in het ABNLP (The American Board of Neuro Linguistic Programming), bij stichting Oneness Holland en ben gecertificeerd in opstellingswerk en transformatiecoaching.

Praktische informatie
Duur: 1 uur per gesprek
Tijdstip: Op afspraak
Locatie: Centrum Espira,  Lindestraat 3, 3812 MS, Amersfoort
Investering: € 75,- per uur. Een sessie duurt een 1 uur tot 1,5 uur. (exclusief BTW) voor particulieren. Worden de kosten vergoed door de werkgever, dan volgt een offerte op maat.