Relatie Begeleiding

Als geen ander ken ik alle uithoeken van relaties en heb ik alle dynamieken onderzocht.
In het diepste donker heb ik de spelonken van mijn ziel gezien en ervaren. Op de hoogste pieken van totale euforie heb ik diepe gelukzaligheid gevoeld. Wat een reis……., je gunt het iedereen en je gunt het niemand!

Ik kan voelen hoe mijn eigen gang door het leven en vele verschillende relaties mij ervaringsdeskundige hebben gemaakt. Ik voel hoe mijn opleiding en het werken met Klaske de Vries (http://www.klaskedevries.nl) mij diep raakt, in mij resoneert en me aanmoedigt! Het heeft mijn roeping wakker gemaakt om juist in het gebied van ‘Relaties in deze tijd’ een bijdrage te leveren.

Mijn eigen paradoxale levenspad, al het werk dat ik in mezelf heb gedaan in combinatie met de vele opleidingen die ik heb doorlopen, maakt dat ik met jou kan meekijken, oordeelvrij kan meevoelen en een stukje met je mee kan lopen. Ik heb hierin van mijn diepste pijn, mijn gift gemaakt. Dit is waarom ik mocht ervaren wat er te ervaren viel; de volheid en de leegte, de gelukzaligheid en het verdriet, de bindingsangst en de verlatingsangst, nabijheid en de overgave, de pijn en het geluk…

Relaties bieden een rijke voedingsbodem voor persoonlijke ontwikkeling, ze zijn de grootste spiegels om te worden wie we in essentie zijn; autonoom, authentiek, vrij en bovenal in verbinding vanuit je eigen waarachtigheid. Een leven lang ontdekken, ervaren en ont-moeten om uiteindelijk in liefdevolle verbinding met onszelf te komen waar we allemaal zo diep naar verlangen.

Dat is waar ik blij van word, mijn hart van overstroomt, waar ik zielsgraag een bijdrage aan lever! Jij bent het waard om de beste versie van jouzelf te leven en als jij jezelf toestaat dit binnen je relatie te kunnen doen en te mogen oefenen … dan wordt 1+1 =3!

Herken je je hierin?
•   Heb je het gevoel dat je vastloopt en niet volledig jezelf kunt zijn binnen je relatie?
•  Heb je het idee dat je jezelf aanpast, weggeeft, energie verliest binnen je  relatie?
•   Heb je het idee dat je heel hard moet werken voor de liefde?
•   Heb je de angst om verlaten te worden? Of de angst om je te binden?
•   Heb je het gevoel en de overtuiging om überhaupt niet meer te willen beginnen aan een relatie gezien je eerdere teleurstellende ervaringen ?

Dan kijk ik graag en oordeelvrij met jou en/of jullie mee!

Wat je krijgt is zicht op jouw pijn en verlangen en hoe jij daar contact mee kunt maken, in eerste instantie in jouzelf en daarmee met jouw (toekomstige) partner. Waar je zicht krijgt en ervaring opdoet in hoe jij jouw diepste verlangen kan en mag leven. Dat jij jezelf gaat herwaarderen en liefhebben omdat je gaat voelen en ervaren dat jij het bent op wie je hebt gewacht. En dan blijkt dat het cliché “je mag eerst Jezelf gelukkig maken en daarmee een ander als logisch gevolg” ineens waar te zijn.

Op basis van mijn kwalificaties en ervaring kies ik niet voor het aanbieden van vaste ‘producten’ en werkvormen. Ik werk 100% op basis van jouw/jullie behoefte en  kijk mee in waar jij/jullie zijn. Alle werkvormen die daarbij helpend zijn, zet ik in om jou/jullie verder te helpen. Dit kan door gebruik te maken van  gesprekken, meditaties, opstellingen en lichaamswerk.

Voel je je aangesproken, getriggerd of geïnspireerd? Voel je welkom om contact op te nemen!

Praktische informatie:

Duur: 1 uur per gesprek
Tijdstip: Op afspraak
Locatie: Centrum Espira,  Lindestraat 3, 3812 MS, Amersfoort
Investering : € 100 euro per uur. Een sessie duurt een 1 uur tot 1,5 uur.

 

foto relatie 2