steentjes900x300

De Ontwikkelspiraal

Deze training is speciaal ontwikkeld voor vrouwen en stimuleert je verantwoordelijkheid te nemen om jezelf te zijn in alle aspecten van het vrouw-zijn. Door een groep te creëren van vrouwen ontstaat er een natuurlijke ruimte voor herkenning, reflectie en zelfonderzoek. Je ervaart en onderzoekt hoe je in contact bent met jezelf en de mensen om je heen.

Doel
Tijdens de training word je uitgenodigd verbinding te maken tussen hart en hoofd, om uit te komen bij waar het jou echt om gaat. Dit alles biedt je mogelijkheden persoonlijk leiderschap te nemen over je eigen leven.

Inhoud
Espira heeft als uitgangspunt dat mensen groeien door bewustwording. Tijdens de training volg je letterlijk de spiraal naar binnen. Je onderzoekt en ervaart hoe je jouw dagelijks leven vorm geeft. De spiraal volgt de thema’s omgeving, gedrag, kwaliteiten, overtuigingen, identiteit en zingeving. Aangekomen in de kern van de spiraal maak je binding met je kracht, passie en bestemming. Van hieruit volg je de spiraal naar buiten langs dezelfde thema’s in verbondenheid met jouw potentieel. Met als doel te zijn wie je bent in contact met anderen. Om te ervaren dat alles en iedereen met elkaar verbonden is en dat we onderdeel zijn van een groter geheel.

Praktische informatie
Duur: 3 hele dagen, 4 avonden, gedurende 7 weken
Tijdstip: Zaterdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur. Woendagavonden van 19.00 uur tot 22.00 uur.
Start: Bij tenminste 10 deelnemers
Locatie: Centrum Espira
Kosten: € 475,- (inclusief BTW) voor particulieren.

Voor deelname aan de training is geen voorkennis nodig. Wel verwachten we een gezonde fysieke en mentale gesteldheid. Een intake gesprek vindt plaats voor deelname.