Wijsheid in de vrouw

255468_10150976332780308_873401579_n

In samenwerking met Welopstellingen organiseren we een trainingsdag voor vrouwen waarin we met elkaar samen mogen zijn in een ruimte waarin alles welkom is, waarin jij welkom bent precies zoals je bent in dat  moment.

Er zullen oefeningen worden aangereikt waarin je je eigen bron weer mag gaan voelen en mag gaan aannemen wie je ten diepste bent. En dat is alleen mogelijk als we ook bereid zijn om onze pijn aan te nemen. Die pijn die we in dit leven hebben op gedaan, maar ook de pijn die we met ons meedragen uit vorige generaties. En dat wat we bereid zijn om in onszelf aan te kijken en de pijn en de vreugde ervan te doorvoelen is helend voor onszelf, voor de ander en voor het grotere geheel.

We mogen zakken in ons zelf, in ons bekken, in ons hart. Daar huist onze wijsheid. En van daaruit verbinden we ons met elkaar. En mogen we samen  zijn en ons herinneren wat we als vrouwen hebben bij te dragen aan de wereld, vanuit het thuis zijn in onszelf.

We mogen genieten, voluit leven, expressie geven aan  onze sensualititeit, sexualiteit onze grote hart. Onze diepste pijnen, onze grootste verlangen, onze grootste angsten

Door een ruimte te creëren waarin alles welkom is en we daarin samen mogen zijn ontstaat er heling. Kunnen we onszelf helen, maar bieden we ook ruimte om te helen aan elkaar. In een ruimte van vertrouwen, van wijsheid, van liefde van waarheid van aandachtigheid in het moment. We mogen weer samen komen, echt verbinden. Voorbij jaloezie, voorbij afgunst, voorbij manipulatie, voorbij afgescheidenheid.

En plek om jezelf weer te herinneren, je eigen dromen en verlangens weer te voelen en te ervaren.
En om van daaruit weer een stap te zetten, de wereld in, waarin we ons verbonden weten met elkaar. Met ons vrouw zijn. En weten dat we gedragen worden door elkaar maar ook door iets dat groter is dan wij. We mogen weer rusten bij elkaar. Het leven vieren in als zijn facetten. We mogen het mannelijke en vrouwelijke in onszelf gaan herkennen en opnieuw toe-eigenen. En van daaruit mogen we ons eigen pad lopen. Wel zelf maar niet alleen. Omdat we ons gedragen weten in zusterschap.

We tillen elkaar op, maken elkaar groter. We herinneren elkaar aan onze eigen heelheid.

Ik kijk er naar uit om hierin samen te zijn.
Mijn kwaliteit hierin is om een bedding te bieden vanuit mijn wijsheid en grote hart en diepe weten en een grote liefde voor bewustzijn.

We zullen gebruik maken van rituelen, van opstellingen,lichaamswerk, muziek, delen, ademwerk, in stilte samen zijn.

De wereld heeft liefde nodig en hoe mooi is het als we dat in onszelf weer gaan herkennen en meenemen de wereld in zodat er een rimpeling ontstaat in het water. Doordat jij jouw bijdrage leeft heeft dat weer effect op de mensen om jou heen.
Mijn verlangen is dat we weer wakker mogen worden en op een diep niveau gaan herinneren wie we echt zijn.  Dan is de wereld een prachtige plek om ervaringen op te doen in alle kleurschakeringen die het leven rijk is.

Wees welkom !

Data:    14 februari 2020
Tijd: 10:00 tot 17:00 uur
Kosten: € 125,-
Locatie: Centrum Inanna Amersfoort
Trainer: Tabitha Zijlstra en assistenten
Opgeven via:  www.welopstellingen.nl/vrouw-zijn