Over Tabitha

StrandSpiraalSchelpen900x600

Ik omschrijf mijzelf als “een Verbindende Ontwikkelaar”
Dit komt tot uiting in meerdere gebieden. Ik vind het belangrijk mijzelf te blijven ontwikkelen, op persoonlijk, emotioneel, lichamelijk en spiritueel gebied. Mijn kracht is om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van mensen. Ik heb een grote fascinatie voor mensen en hoe men zich verhoudt tot zichzelf en anderen in de wereld. Mensen ervaren het als prettig dat ik vanuit een ander perspectief licht laat schijnen op een situatie en daarmee verbindingen realiseer. Ik doe dit door mijn wijsheid, helderheid, compassie en precisie met humor en zorgvuldigheid in te zetten.
Ik hou van eerlijk liefdevol contact in waarheid.
Waarbij mijn kracht is om buiten de kaders te kunnen denken.
Mijn droom is om een bijdrage te mogen leveren aan het tot bloei laten komen van kwaliteiten van mensen, opdat wij met elkaar vanuit het hoogste perspectief mogen leven en werken.

Mijn achtergrond is verpleegkundige (HBO-V) in de psychiatrie en verslavingszorg sinds 1998, zowel als uitvoerende als leidinggevende.
Sinds 2011 ben ik mijn passie voor het begeleiden van mensen vorm gaan geven door het geven van trainingen en individuele begeleiding.
Vanaf mijn twintigste ben ik mij actief bezig gaan houden met mijn persoonlijke ontwikkeling en zelfrealisatie. Dit is voor mij een doorlopend proces. Ik heb hier vele trainingen en opleidingen in gevolgd waaronder de opleiding NLP, Systemisch werken en transformatie coaching en de opleiding Relatiebegeleiding bij Klaske de Vries
Ik heb veel ervaring op het gebied van emotioneel lichaamswerk, opstellingenwerk, sjamanisme, tantra en zelfonderzoek.
Door mijn ontmoetingen met inspirerende leermeesters, heb ik een heldere kijk ontwikkeld op groei mogelijkheden en essentiële kwaliteiten in mensen.

“Als je het perspectief van waaruit je kijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt” (N.D Walsh)

What do you want to do ?

New mail