Training ” Ik ook van Jou”

shell900x300

Relaties in deze Nieuwe Tijd.

Herken je je hierin?
• Heb je het gevoel dat je vastloopt en niet volledig jezelf kunt zijn binnen je relatie?
• Heb je het idee dat je jezelf aanpast, weggeeft, energie verliest binnen je relatie?
• Heb je het idee dat je heel hard moet werken voor de liefde?
• Heb je de angst om verlaten te worden? Of de angst om je te binden?
In het diepste donker heb ik de spelonken van mijn ziel gezien en ervaren. Op de hoogste pieken van totale euforie heb ik diepe gelukzaligheid gevoeld. Wat een reis……., je gunt het iedereen en je gunt het niemand!

Ik kan voelen hoe mijn eigen gang door het leven en verschillende relaties mij ervaringsdeskundige hebben gemaakt. Het heeft mijn roeping wakker gemaakt om juist in het gebied van ‘Relaties in deze tijd’ een bijdrage te leveren.

Mijn eigen paradoxale levenspad, al het werk dat ik aan mezelf heb gedaan in combinatie met de vele opleidingen die ik heb doorlopen, maakt dat ik met jou kan meekijken, oordeelvrij kan meevoelen en een stukje met je mee kan lopen. Ik heb hierin van mijn diepste pijn mijn gift gemaakt. Dit is waarom ik mocht ervaren wat er te ervaren viel: de volheid en de leegte, de gelukzaligheid en het verdriet, de bindingsangst en de verlatingsangst, de nabijheid en de overgave, de pijn en het geluk…

Relaties bieden een rijke voedingsbodem voor persoonlijke ontwikkeling.
Ze zijn de grootse spiegels om te worden wie we in essentie zijn: autonoom, authentiek, vrij en bovenal in verbinding vanuit je eigen waarachtigheid. Een leven lang ontdekken, ervaren en ont-moeten om uiteindelijk in liefdevolle verbinding met onszelf te komen waar we allemaal zo diep naar verlangen.

Dat is waar ik blij van word, mijn hart van overstroomt, waar ik zielsgraag een bijdrage aan lever! Jij bent het waard om de beste versie van jou zelf te leven. Als jij jezelf toestaat dit binnen je relatie te kunnen doen en te mogen oefenen … dan wordt 1+1 =3!

We hebben een intensieve, inspirerende  4 daagse training ontwikkeld waarin je zicht krijgt op jouw pijn en verlangen en hoe jij daar contact mee kunt maken, in eerste instantie in jouzelf en daarmee ook met jouw  partner. Waar je zicht krijgt en ervaring op doet in hoe jij jouw diepste verlangen kan en mag leven. Dat jij jezelf gaat herwaarderen en liefhebben omdat je gaat voelen en ervaren dat jij het bent op wie je hebt gewacht. En dan blijkt dat het cliché “je mag eerst Jezelf gelukkig maken en daarmee een ander”, als logisch gevolg ineens waar te zijn.

We zullen gebruik maken van verschillende werkvormen zoals; meditaties, opstellingen, lichaamswerk en zelfonderzoek

Voel je je aangesproken, getriggerd of geïnspireerd? Ik word er blij van om met jou/jullie mee te mogen kijken.
Gaan we elkaar ontmoeten?

PRAKTISCHE INFO 4 daagse training.
Data:  Vrijdag 9 april, Vrijdag 21 mei, Vrijdag 11 juni en vrijdag 9 juli 2021

Locatie:
Koetshuis Randenbroek
Heiligenbergerweg 115-119
3816 AJ Amersfoort

Jullie investering:
€ 885,- euro (exc.BTW) per stel.
We werken met een kleine groep van maximaal 10 personen.  ( 5 stellen)

Aanmelden en Vragen via een mail graag naar info@centrumespira.nl