Traject ” Jij bent het op wie Jij gewacht hebt”.

Dit traject is  is een uitnodiging aan diegene die een verlangen voelen om in deze turbulente tijd, vanuit hun hart, persoonlijk waarachtig leiderschap te willen leven.

* Wil je kiezen voor het leven waarvoor je geboren bent?
* Voel je het verlangen naar meer authentieke verbinding, waarin je kan thuiskomen bij jezelf en de ander?
* Heb je ergens ook het gevoel dat er meer in je zit dan je nu durft te leven?
* Heb je ergens ook sterk het gevoel dat je zoveel groter bent dan je aan jezelf durft toe te geven?

We hebben namelijk nogal eens de neiging om onszelf klein te houden en om te geloven in alle beperkende ideeën en overtuigingen die we in de loop van ons leven zijn gaan aannemen door de wereld om ons heen..
Wat nu als blijkt dat we zoveel meer (Liefdes-)potentie hebben en dat we zoveel groter zijn dan we denken..?

Dan komen we veel meer in aanraking met genieten, met ontspanning, overvloed, flow, (Zelf)liefde. En met het diepe voedende besef, dat we deel uit maken van een groter geheel.

We leven in een  boeiende en turbulente tijd, waarin we wakker mogen worden en ons weer gaan herinneren wie we ten diepste zijn. Dit vraagt om een keuze voor het pad van Bewustzijn. Het aller belangrijkste hierin is, dat je bereid bent om alles te voelen, wat er te voelen is: Juist in het doorleven van je diepste pijn, komt je grootste kracht vrij! We hebben een prachtig traject ontwikkeld om jou in dit ontwakings-en Helingsproces te begeleiden. Het zullen ontroerende, diepgaande, mooie, liefdevolle en speelse dagen worden. Waar ook veel ruimte is voor humor, ontspanning en bourgondisch genieten.
Daar waar levensenergie, persoonlijk leiderschap, autonomie, verbinding en vrijheid centraal staan.

We gebruiken daarbij verschillende werkvormen waaronder: opstellingen, contactoefeningen, lichaamswerk, zelfonderzoek, dans en meditatie. Dit alles zal plaatsvinden in een liefdevolle, veilige omgeving op een bijzondere, unieke plek.

Met zachte hand en zonder oordeel begeleid ik mensen naar pijnlijke delen in zichzelf. In een liefdevolle aanwezigheid kan pijn namelijk helen en transformeren, zodat je weer extra in contact komt met de (zelf)Liefde die je bent. Vanuit de stilte die ik telkens op zoek zijn mijn kernwaarden liefde, compassie, zorgvuldige afstemming, bewustzijn en het doorgeven van mijn opgebouwde levenswijsheid.
Ik kijk er zeer naar uit om vanuit een veilige, warme bedding een waardevolle bijdrage aan jouw verdere groei en bloei te mogen leveren.

Praktische informatie:
Data: 4 en 5 maart, 26 en 27 maart, 22 en 23 april, 28 en 29 mei, 24 en 25 juni, 15 en 16 juli
12 dagen gedurende een half jaar. 2 dagen per maand.
Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur.
De mogelijkheid om in een gesloten facebookgroep te delen en elkaar te supporten.

Locatie:
Koetshuis Randenbroek
Heiligenbergerweg 115-119
3816 AJ Amersfoort

Jouw investering:
Vroegboekkorting € 1300,- (excl. BTW) Tot 31januari
Daarna € 1500.  (excl.BTW).
Als de werkgever betaalt € 2250. (excl,BTW)

We werken met een kleine groep van maximaal 10 personen en hanteren de coronamaatregelen.
Aanmelden en Vragen via een mail graag naar info@centrumespira.nl

Ervaringen van deelnemers over dit traject:

“Dankjewel!
Voor je veiligheid en je aarding.
Voor je helderheid en je invoelend vermogen.
Voor de liefdevolle en geduldige toewijding waarmee je mij door en uit het moeras hebt geloodst.
Voor het opdelen van een nieuw pad, in een onbekende richting, in super kleine stapjes, zodat het ‘behapbaar’ bleef.
Voor de vele momenten dat er opeens weer iets duidelijk werd, op zijn plek kon vallen.
Voor alle aardverschuivingen die dat in mij teweeg bracht en voor de nieuwe, frisse kracht die ik nu voel.
Voor je kunst en je kundigheid.
Kortom: Dankjewel, dit was wat ik nodig had.”
Wendel

“Het eerste wat in mij op komt als ik terugkijk op de leergang is een ware verrijking vanuit Bewust-Zijn, vertraging en verstilling.
Het mogen doorvoelen van heel je Zijn en daarmee al hetgeen wat daadwerkelijk in je is en op het moment van ‘nu’ gezien, geuit, gevoeld mocht worden; oude patronen en pijn, maar zeker ook je kwaliteiten. Het was een intense en liefdevolle reis. Een veilige bedding met daarbij de zachte en het nauwkeurige invoelend vermogen van Tabitha waardoor je de ruimte kreeg om je eigen reis te doorlopen. Of beter gezegd te doorvoelen, met wanneer het nodig was een extra zetje of juist dat zetje om even stil te blijven staan en gewoon even te Zijn.”
Linda

“Tabitha heeft mij met haar wezen van liefde, begrip, rust, wijsheid en humor op een perfecte manier begeleid in mijn proces. Dat proces ging van diep in de put naar met vertrouwen een nieuwe weg in kunnen slaan. Ik heb er dan ook de tijd voor gekregen: kleine stapjes, rustig aan en steeds met liefde voor mezelf – want dat was ik waard, zei ze steeds. Ze heeft het talent om de hele groep (zes mensen) de veiligheid te bieden die zo belangrijk is. Toen door corona de boel werd stilgelegd, stond ze zorgzaam klaar om mij via beeldbellen verder te ondersteunen. Nu, een anderhalve maand na de afsluiting van de leergang, kan ik nog haar energie voelen.”
Rob