Workshop Wijsheid in de vrouw

steentjes900x300

 

Een dag voor vrouwen waarin we met elkaar samen mogen zijn in een ruimte waarin alles welkom is, waarin jij welkom bent precies zoals je bent in dat moment.

Er zullen oefeningen worden aangereikt waarin je je eigen bron weer mag gaan voelen en mag gaan aannemen wie je ten diepste bent. En dat is alleen mogelijk als we ook bereid zijn om onze pijn aan te nemen. Die pijn die we in dit leven hebben op gedaan, maar ook de pijn die we met ons meedragen uit vorige generaties. En dat wat we bereid zijn om in onszelf aan te kijken en de pijn en de vreugde ervan te doorvoelen. Dit is helend voor onszelf, voor de ander en voor het grotere geheel.

We mogen zakken in onszelf, in ons bekken, in ons hart. Daar huist onze wijsheid. En van daaruit verbinden we ons met elkaar. En mogen we samen zijn en ons herinneren wat we als vrouwen hebben bij te dragen aan de wereld, vanuit het thuis zijn in onszelf.

We mogen genieten, voluit leven, expressie geven aan onze sensualiteit en seksualiteit, aan ons grote hart. Onze diepste pijnen, onze grootste verlangen, onze grootste angsten

Door een ruimte te creëren waarin alles welkom is en we daarin samen mogen zijn ontstaat er heling. Kunnen we onszelf helen, maar bieden we ook ruimte om te helen aan elkaar. In een ruimte van vertrouwen, van wijsheid, van liefde van waarheid van aandachtigheid in het moment. We mogen weer samen komen, echt verbinden. Voorbij jaloezie, voorbij afgunst, voorbij manipulatie, voorbij afgescheidenheid.

En plek om jezelf weer te herinneren, je eigen dromen en verlangens weer te voelen en te ervaren.
En om van daaruit weer een stap te zetten, de wereld in, waarin we ons verbonden weten met elkaar. Met ons vrouw zijn. En weten dat we gedragen worden door elkaar maar ook door iets dat groter is dan wij. We mogen weer rusten bij elkaar. Het leven vieren in als zijn facetten. We mogen het mannelijke en vrouwelijke in onszelf gaan herkennen en opnieuw toe-eigenen. En van daaruit mogen we ons eigen pad lopen. Wel zelf maar niet alleen. Omdat we ons gedragen weten in zusterschap.

We tillen elkaar op, maken elkaar groter. We herinneren elkaar aan onze eigen heelheid.

Ik kijk er naar uit om hierin samen te zijn.
Mijn kwaliteit hierin is om een bedding te bieden vanuit mijn wijsheid en grote hart en diepe weten en een grote liefde voor bewustzijn.

We zullen gebruik maken van rituelen, van opstellingen, lichaamswerk, muziek, delen, ademwerk en in stilte samen zijn.

Praktische informatie:

Data: 1 daagse Training
Donderdag 18 februari 2021 van 10.00 tot 17.00 uur (deze dag is ivm C maatregelen verplaatst)
Donderdag 29 april 2021 van 10.00 tot 17.00 uur of
Donderdag 20 mei 20121 van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie:
Koetshuis Randenbroek
Heiligerbergerweg 115-119
3816AJ Amerfoort

Jouw investering: € 115 euro (exc.BTW)

Aanmelden en vragen: info@centrumespira.nl

What do you want to do ?

New mail